Autobuski prevoz

Razgledanje po programu

Šoping

PLOVDIV
 JEDNODNEVNI IZLET 

Plovdiv je poznat kao „Grad na brdima“, jer je izgrađen na šest brda, a prvobitno na sedam. Smešten na raskrsnici između zapada i istoka u plodnoj ravnici Trakije, bio je dom mnogih različitih nacionalnosti od davnina.

Plovdiv se nalazi u regionu južne centralne Bugarske, na obalama reke Marice, između Balkanskih i Rodopskih planina.

Rezervišite ponudu

PLOVDIV, jednodnevni izlet

TERMIN PUTOVANJA: 08.04.2023. 

SUBOTA 

 

Program putovanja:

1.dan Niš- Plovdiv - Niš

Polazak iz Niša u 02h posle ponoci (petak na subotu) sa parkinga kod Tehničkih fakulteta. Vožnja preko Pirota, Dimitrovgrada, prelazak državne granice sa Republikom  Bugarskom, vožnja prema Plovdivu sa usputnim pauzama prema potrebama.

Dolazak u Plovdiv u prepodnevnim časovima.

 Po dolasku sledi panoramsko razgledanje  istorijskog dela grada : Antički amfiteatar iz 2. Veka, rimski stadion,crkva svetog Konstantina i Jelene, starog utvrđenja iznad reke Marice... …šetnja srednjovekovnim uskim uličicama, slobodno vreme za kafu, obilazak muzeja ili očuvanih aristokratskih vila iz 18. I 19. veka koje su pretvorene u muzeje.. Za ljubitelje šopinga tu je 2 km dugačka šoping ulica. U večernjim časovima polazak za Niš, očekivani dolazak u ranim jutarnjim časovima. 

 

CENA: 2.200,00 rsd

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

NAČIN PLAĆANJA:

Aranžman je rađen na na bazi od minimum 40 prijavljenih putnika  i  usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja  ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska i moguće je izvršiti realizaciju programa uz manji broj prijavljenih putnika uz doplatu ili spajanja sa drugom agencijom.

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Clock travel licenca OTP 234/2021 kategorija Clock Travel osiguran je Bankarskom  garancijom broj 323LG34223390001 od 05.12.2022. godine, izdata od Eurobank Direktna A.D. Beograd, po Garanciji za dobro izvršenje posla zaključena 05.12.2022. godine. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Clock Travel koji su sastavno deo prijave putovanja.

 Program broj 7, od 03.03.2023.