LETO ZA SREDNJOŠKOLCE
 BUDVA  

Ako možete da podneste dovoljno izazova, onda je Budva grad za vas. Prepustite se obali i dozvolite da vas vodi dah mediteranskog leta kratak i vreo. Prošetajte bosi među zidinama srenjovekovnog grada. Osetite duh antike i renesansnog šarma građevina Starog grada. I Iliri, Heleni, Rimljani su gacali budvanskim tlom i ostavili tragove. Otkrijte kakve. Izaberite neku od 35 peskovitih plaža budvanske rivijere. Nude esktremne sportove, dnevnu zabavu u barovima, žurke, karaoke, ponudu dobre morske hrane u restoranima. U vrevi turističke metropole moguće je pronaći i osamljene plaže. Na njenim plažama se čuju svi jezici sveta, a mediji spekulišu koja holivudska diva kupuje kuću na budvanskoj obali ovog meseca. Noću Stari grad postaje otvoreni teatar tokom tri meseca leta, lokali nude zabavu do zore – za svačiji ukus. Do sada, ona je uspela da osvoji pažnju mega zvezda Rolling Stounsea, Madone, i priušti turistima i mještanima nezaboravne koncerte na plaži Jaz. Jedino preostaje da se pitamo - ko dolazi ovog leta.

Vodimo vas u jedno od najpopularnijih jadranskih letovališta, ujedno i najpoznatije mesto na Jadranu za noćni provod sa brojnim barovima i klubovima! Sunce, more, plaža, sjajna muzika i hiljade mladih iz Srbije će ovog leta od Budve napraviti centar zabave!

 

LETO ZA SREDNJOŠKOLCE - BUDVA 2022.

BUDVA, Crna Gora

TERMIN 21.07-31.07.2022.  

 

Vodimo vas u jedno od najpopularnijih jadranskih letovališta, ujedno i najpoznatije mesto na Jadranu za noćni provod sa brojnim barovima i klubovima! Sunce, more, plaža, sjajna muzika i hiljade mladih iz Srbije će ovog leta od Budve napraviti centar zabave!

 

Program putovanja:

1. DAN (21.07) SRBIJA – CRNA GORA

Za putnike koji koriste organizovan autobuski prevoz polazak u 22h iz Niša  sa   dogovorenog mesta. Obaveza putnika je da proveri dva dana pred polazak tačnu lokaciju i vreme polaska! Noćna vožnja kroz Srbiju, sa usputnim zadržavanjima i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti.

2 – 10. DAN (22.07-30.07) BUDVA – FAKULTATIVNI IZLETI – DNEVNE & NOĆNE ŽURKE

U jutarnjim časovima dolazak u Budvu, upoznavanje mesta i smeštaj.  Nakon prvog dana, pa sve do povratka za Srbiju nam sledi niz fantastičnih dnevnih i noćnih žurki u najboljim plažnim barovima i najpoznatijim noćnim klubovima! Takođe, očekuju nas fakultativni izleti poput organizovanog odlaska do poznatih plaža u blizini i čuvenog i nezaboravnog Boat party-ja koji će se prepričavati (Ploče, jedno popodne i veče Tivat i Kotor, jedan dan plaža Samsara u Bečićima, jedan dan odlazak na “Havaje” brodićem...)! Biser Jadranskog mora pružiće vam savršenu kombinaciju odmora i zabave. Veliki broj mladih pravi svake godine fantastičnu atmosferu, i zahvaljujući mnogim sadržajima u Budvi, doživećete vrhunac zabave tokom našeg boravka!

11. DAN (31.07) BUDVA – SRBIJA

Nakon jutarnjeg check out-a, sledi napuštanje smeštaja. Polazak ka Srbiji je planiran odmah nakon napuštanja smeštaja. Sledi dnevna vožnja kroz Crnu Goru i Srbiju. Očekivano vreme dolaska na mesto polaska u kasnim večernjim satima.

 

CENA ARANŽMANA: 

Vila Park 219 €  za prijave do 12. marta
249 € za prijave posle 12. marta

    CENA UKLJUČUJE:

 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, TV, VIDEO) na navedenim relacijama
 • 9 noćenja  u Budvi u Vilama Park 3*** u 1/3 i 1/4 sobama
 • Administrativne troškove obrade rezervacije (10e).

     CENA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete.
 • DOPLATA ZA POLUPANSION 11e dnevno (samo doručak je 4e, samo večera je 8e)
 • Doplata za 1/2 sobu 25 eur po osobi
 • Putničko zdravstveno osiguranje
 • Boravišu taksu, koja iznosi 1e po danu i plaća se na recepciji hotela.

NAPOMENE:

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski i platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER ).
 • NA RATE: 2500,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana 15 dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: DEPONOVANIMA ČEKOVIMA ili ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM,  sa realIzacijom zaključno sa 15.11.2022.godine.
 • GOTOVINSKI: 2500,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA:  2500,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER. 
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporuuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • Umanjenje za sopstveni prevoz je 20 eur po osobi
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 465/2020, KATEGORIJA A25.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA «RAPSODY TRAVEL» OD 01.10.2020. A KOJI SU USKLAĐENI SA YUTA STANDARDIMA I MOGU SE POGLEDATI NA SAJTU WWW.RAPSODYTRAVEL.RS ILI DIREKTNO U AGENCIJI. 
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO, kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (TRIGLAV).

OPISI SMEŠTAJA:

VILE PARK 3*

Nerazdvojna celina Turističkog kompleksa hotela Park je i 15 jednospratnih komfornih vila kategorisanih sa 3* u okruženju prirodnog zelenila sa 141 smeštajnom jedinicom i 420 kreveta. Od zgrade hotela vile su udaljene 450 a od plaže 550 metara. U ponudi su dvokrevetne sobe, dvokrevetni i trokrevetni studiji, odnosno četvrokrevetni apartmani. Sve smeštajne jedinice, pored klime i frižidera, imaju i terasu ili balkon sa baštenskom garniturom. Studiji i apartmani opremljeni su mini kuhinjama. Gostima su takođe na raspolaganju recepcija, restoran i dečje igralište. Sve vile, udaljene od centra grada 1,5 kilometar, renovirane su 2017. i 2018. godine.