<img src="<img src="t">">

KOPAONIK 2021.
MILMARI Resort - Apart hotel

Kopaonik je najveća planina u  Centralnoj Srbiji i najpoznatiji i najrazvijeniji ski centar u zemlji.  Vrhovi Kopaonika Pančićev vrh, Suvo Rudište, Karaman, Gobelja, Kukavica i drugi uokviruju visoravan koja se zove Ravni Kopaonik, i nalazi se na nadmorskoj visini od 1,600 m.  Na ovom delu Kopaonika izgrađeno je turističko naselje koje je za nepunih 30 godina postojanja preraslo u vodeći centar za planinski turizam u Srbiji.

Kopaonik se nalazi na 279km južno od Beograda. Do njega se može stići na nekoliko načina, preko Brzeća, Jošaničke banje i Rudnice. Put preko Brzeća uglavnom koriste gosti koji dolaze iz Beograda, autoputem Beograd-Niš. Na ovom pravcu,  za Kopaonik se isključuje sa autoputa kod mesta Pojate, prolazi se pored Kruševca, Brusa i Brzeća pre finalnog uspona na Kopaonik. Pravce preko Jošaničke banje i Rudnice koriste uglavnom posetioci koji dolaze Ibarskom magistralom.

MILMARI RESORT - Zima 2021.

Apart - Hotel

 

Milmari resort - hotel i apartmanski kompleks sa najlepšim pogledom na planini 

Milmari Resort je potpuno nov hotelsko - apartmanski kompleks na obroncima Kopaonika, lociran u Vikend naselju, na regionalnom putu Kopaonik-Raška. Ovaj luksuzno uređen komplex trenutno je kategorisan sa 3*, a ono čime Milmari Resort pleni jesu moderno i funkcionalno opremljene smeštajne jedinice sa posebnim naglaskom na tople tonove boja koji su prisutni u enterijeru što gostu pruža doživljaj porodične atmosfere.

Kompleks raspolaže sa tri spa centra, a u okviru jednog je i otvoren bazen sa neverovatnim pogledom na planine. Spa centar nije u ceni zakupa apartmana, doplaćuje se na licu mesta. 

U kompleksu postoje i tri restorana, market, igraonica za decu, parking.. 

Od smeštajnih jedinica na raspolaganju su studiji koji imaju francuski krevet i sofu na razvlačenje (2 + 2 osobe), studiji sa dodatnom foteljom na razvlačenje za petu osobu i apartmani sa zasebnom spavaćom sobom u koje se može smestiti 5 osoba. 

 

U ponudi ( kliknite na ime objekta ):

 

STUDIO PREMIER A01

 

STUDIO P29

 

STUDIO S29

 

APARTMAN P64

 

 

Smeštaj se radi na upit

 

 Organizator putovanja je turistička agencija Clock Travel, licenca OTP 508/2020 kategorija licenca A10 izdata od Agencije za privredne registre od 18.12.2020. godine. Clock Travel osiguran je Polisom osiguranja za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku broj NV0012157-00765 osiguravača Triglav Osiguranje, koja važi od 25.11.2020.