BANSKO 

SNOW FEST! Ski Fun Spa

 
Skijaška prestonica Balkana! Najpopularniji i najkvalitetniji ski centar u Jugoistočnoj Evropi. Slikovit i autentičan planinski gradić u jugozapadnom delu Bugarske. Bansko je smešteno na obodu planine Pirin, 155 km udaljeno od prestonice Sofije, 300 km od Niša i 540 km od Beograda. Planina Pirin spada u red svetskih prirodnih dobara pod zaštitom UNESCO-a. Kvalitetno uređene staze, veliki kvalitetan smeštajni kapacitet i moderna infrastruktura čine Bansko najkvalitetnijim ski centrom na čitavom Balkanskom poluostrvu. Noćni provod karakterišu tradicionalne bugarske mehane sa lokalnim specijalitetima, veliki pabovi sa tematskim večerima, kabareima, bendovima, plesačkim grupama kao 3-4 diskoteke na kojima bi pozavideli i veliki gradovi u regionu.

Program putovanja:

1. Dan - polazak u ranim jutarnjim časovima sa unapred dogovorenog mesta. Dolazak u izabrani smeštaj posle 14h. Slobodno vreme upoznavanje Banskog, spa (u zavisnosti od izabranog smeštaja), zaduživanje ski opreme, uzimanje ski pass-a... organizovan odlazak u mehanu i testiranje bugarskih specijaliteta a zatim odlazak u diskoteke. 
2. dan - pre podne rezervisano za skijaške aktivnosti. After ski party od 15:30 u Happy end pubu kod gondole. Veče je rezervisano za odlazak u srpsku kafanu Beli Jelen i diskoteku Flash. 
3. dan - pre podne rezervisano za skijaške aktivnosti. Od 18h ICE SKATING avantura - zajednički termin na klizalištu. Veče u Euphoria bar & dinner baru uz bend iznenadjenja, nastavak u diskoteci Jacks house ili Flash. 
4. dan - napuštanje hotela i povratak u Srbiju.

Smeštaj u app. St. Johns Hill. Kompleks je smešten na vrhu ski centra Bansko sa kojeg se pruža predivan pogled na grad, Pirin, Rilu i Rodope. Recepcija je na raspolaganju 24h kao i besplatan WiFi internet. U ponudi su dvokrevetni i trokrevetni studiji kao i četvrokrevetni apartmani.

Cena smeštaja i prevoza iz Kragujevca i Niša je:

69 e za smeštaj u četvorokrevetnim apartmanima
74 e za smeštaj u trokrevetnim studijima
79 za smeštaj u dvokrevetnim studijima

Prevoz je uključen u cenu.

Smeštaj na bazi polupansiona (doručak i večera) u hotelu "Polaris inn". Smešteni samo 150 metara od gondole. Zatvoren bazen, spa centar - uključeni u cenu.

Cena smeštaja na bazi polupansiona i prevoza iz Kragujevca i Niša je:

99 e za smeštaj na bazi polupansiona u četvorokrevetnim apartmanima
109 e za smeštaj na bazi polupansiona u trokrevetnim sobama 
114 e za smeštaj na bazi polupansiona u svokrevetnim sobama.

Organizator putovanja je turistička agencija Clock Travel, licenca OTP 27/2014 izdata od Agencije za privredne registre od 12.03.2014. godine. Clock Travel osiguran je Polisom osiguranja za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku broj 30000005381osiguravača ‘’Milenijum Osiguranje’’A.D.O Beograd, koja važi do 25.01.2019.  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Clock Travel koji su sastavno deo prijave putovanja.