Jelen Salaš

 

Upravo vi zaslužujete odmor od gradske gužve, buke i poslovnih obaveza! Predstavljamo vam idealno mesto za odmor, za tradicionalan zdrav ručak sa porodicom i prijateljima. Zadovoljstvo nam je da zajedno sa vama podelimo lepotu i uspomene sačuvane od zaborava…

Jelen Salaš se nalazi na samo kilometer od Palićkog jezera, okružen šumom i ravnicom. Ova oaza zdravog života učiniće vas opuštenijim i srećnijim, omogućiće vam da bar za trenutak zaboravite na svakodnevne poslovne obaveze. Oslobodite se stresa na Jelen salašu i uživajte u seoskom ambijentu.

Gastronomski užitak, spojen sa zvucima tamburica i ljubaznošću osoblja, učiniće vaš boravak nezaboravnim. Kao poseban doživljaj izdvajamo mesto koje će evocirati vaše uspomene na vreme kada se jelo pripremalo na tradicionalan način. Uživajte u teletini ili jagnjetini ispod sača, domaćem hlebu i prisustvujte njihovom pripremanju.

Jelen Salaš raspolaze sa smeštajnim kapacitetom do 60 osoba, raspoređenih u apartmane i sobe, koji po strukturi mogu biti 1/1, 1/2 , 1/3 i 1/4. Sve sobe i apartmani sadrže mini bar, klima uređaj i catv. U apartmanima kupatila su opremljena jakuzzi kadama, dok su u sobama kupatila opremljena hidromasažnim tuš kabinama.

Pored etno restorana i smeštajnih kapaciteta, Jelen Salaš raspolaže sa konferencijskom salom opremljenom od 80 mesta. U dvorištu etno kompleksa se nalazi igralište za najmlađe i bazen za goste Salaša.

CENOVNIK

CENE NOĆENJA

 

SOBE

za 1 osobu 3.020,ºº RSD
za 2 osobe 4.240,ºº RSD
za 3 osobe 5.460,ºº RSD
za 4 osobe 6.480,ºº RSD

LUX SOBE

za 2 osobe 6.240,ºº RSD
za 3 osobe 8.100,ºº RSD
za 4 osobe 8.480,ºº RSD

Dnevni boravak u sobi 2.900,ºº RSD
Dnevni boravak u LUX sobi 4.000,ºº RSD

Pomoćni ležaj u sobi (deca do 7 godina starosti) 1.500,ºº RSD

Pansionski obrok za 1 osobu 650,ºº RSD

Navedene cene su sa uračunatim doručkom, PDV-om i svim taksama.