SEA * PARTY * SUN

KALITHEA 

     Program "Sea * Party * Sun" okuplja  sve od 16 do 35 godina koji žele dobar provod, letnje avanture, žurke, peščane plaže i sve to na jednom mestu. U duhu leta za mlade, nastavljamo da budmo sinonim za party putovanja i ove godine krećemo sa novim projektom i sasvim novom party destinacijom: #KALLITHEA_ZOVE#.      

mapa hotela logo

 

 paraskevi

  

*DOPLATA U IZNOSU OD 10 eur PO OSOBI ZA POLASKE IZ BEOGRADA I DUŽ AUTO PUTA.

*DOPLATA U IZNOSU OD 15 eur PO OSOBI ZA POLAZAK IZ KRAGUJEVCA

 

Program putovanja:

1. dan - Sastanak putnika minimum 30 minuta pre polaska. Polazak autobusa iz Beograda, Niša... (mesto i vreme polaska je podložno promeni i naknadno se definiše, o čemu se obaveštavaju putnici).  Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. - Dolazak u Kalitheu  u prepodnevnim časovima.  Ulazak u smeštajne jedinice oko 14:00h po lokalnom vremenu. Okupljanje u Papua beach baru i naše letovanje može da počne.

2 - 10. Dan – Organizovani fakultativni izleti do Soluna, Sitonije, Aqualanda, Afitosa, Umbrella i Blue fish plaža, krstarenje brodićem, organizovani noćni izlasci u Ahoy i The Pearl diskoteke.    Boravak u izabranim studijima u Kalithei.

11. dan - Napuštanje studija oko 10:00h po lokalnom vremenu i povratak za Srbiju (informacija o tačnom vremenu polaska dobija se od  predstavnika agencije na destinaciji).  Razmena fotografija, utisaka I dogovori za nova putovanja. Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima.

 

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

·         Smeštaj u izabranom objektu na bazi 9 noćenja;

·         Prevoz autobusima visoke turističke klase ( klima, TV, DVD );

·         Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

·        Polisu međunarodnog putno-zdravstvenog osiguranja;

·    Individualne troškove i fakultativne izlete koji nisu predviđeni programom putovanja.

·   Korišćenje klime ( 5 evra po danu , osim za vile gde je naznačeno da je uračunata u cenu).

 

POPUSTI I DOPLATE:

U slučaju spajanja smena na organizovanom prevozu, cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 25 eur po osobi osim za smene koje su u tabeli označene zvezdicom (*).

SOPSTVENI PREVOZ: cena aranžmana se umanjuje za 30 € po osobi.

 

NAČIN PLAĆANJA:

·      30% od cene aranžmana prilikom rezervacije. Ostatak aranžmana minimum 15 dana pre početka putovanja;

·       Mesečnim ratama (bez uvećanja) putem čekova građana ili administrativnom zabranom (samo firme za koje u agenciji dobijete odobrenje), zaključno sa 15.12.2018. godine;

·        Putem platnih kartica (Dina, Visa card, Master, Maestro);

·    Putem profakture koja mora biti realizovana u roku od 3 dana od datuma izdavanja;

·   Sva plaćanja se vrše isključivo u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja (AIK Banke)

 

OPIS SMEŠTAJA:

Vila PARASKEVI  (Kalitea) nalazi se na samoj plaži u luksuznom delu pored hotela Ammon Zeus. Vila sadrži svoji deo plaže pa gosti dobijaju i par suncobrana i ležaljki potpuno besplatno tokom celog boravka. Raspolaže četvorokrevetnim studiima. Svaka smeštajna jedinica sadrži jedan francuski ležaj i dva odvojena kreveta  u jednoj sobi. Dnevni boravak je blago odvojen zajedno sa kuhinjom koja je potpuno opremljena. Kupatilo se nalazi pored ulaza dok je terasa sa garniturom za sedenje i bočnim pogledom na more nalazi poslednja u nizu. Promena posteljine jednom tokom boravka. Gosti sami održavaju higijenu studia.

 

LEGENDA:

      ·         1/2, 1/3, 1/4 studio - 1/2, 1/3 i 1/4 studio - smeštajna jedinica u vili, sa predsobljem, u kojoj se u istom prostoru nalazi deo sa kuhinjskim elementima sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba (prema broju standardnih ležajeva), kreveti, orman, zasebno kupatilo i terasa. 

·                    1/4 duplex  –  smeštajna jedinica u vili sa predsobljem, dve odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, trećom prostorijom u kojoj se nalazi kuhinja sa trpezarijskim stolom, kupatilom i terasom. Spavaće sobe, kao i kuhinja su odvojene vratima.

 

 

Organizator putovanja je turistička agencija Clock Travel, licenca OTP 27/2014 izdata od Agencije za privredne registre od 12.03.2014. godine. Clock Travel osiguran je Polisom osiguranja za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku broj 30000005381 osiguravača Milenijum Osiguranje, koja važi od 25.01.2018. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Clock Travel koji su sastavno deo prijave putovanja.