35m od plaže Piso Krioneri

Kupatilo i kuhinja

WI-FI

Klima (5 €/dan)

TV

Vila Elpida 

 

Vila Elpida se nalazi u centru Parge, na 35m od plaže Piso Krioneri i 75m od plaže Krioneri, na putu koji spaja plaže i pešačku zonu. U neposrednoj blizini se nalazi supermarket Carrefour.  Objekat ne poseduje parking. Svaki studio i apartman u objektu ima balkon, čajnu kuhinju, kupatilo sa tuš kadom, TV, Wi-Fi i A/C. Kuhinje u svim apartmanima su opremljene najosnovnijim posuđem i priborom. Jačina signala interneta, brzina i kvalitet protoka i povezivanja kao i stabilnost mreže zavisi isključivo od provajdera, tehničkih mogućnosti u samom letovalištu i regiji i drugih faktora.  Napomene: Sve jedinice u prizemlju imaju ulazni balkon koji nije ograđen i izlazi direktno na ulicu. Samo 1/5 apartman ima veliku terasu, ostale jedinice imaju skromne terase. 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • U smenama oznacenim * smeštaj u izabranom objektu na bazi 7 ili 10 noćenja;
 • U smenama oznacenim * prevoz iz Beograda modernim turističkim autobusima, KLIMA, TV, VIDEO;
 • U periodu od 24.09. najam STD, APP ili DPLX po danu;
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Polisu putno-zdravstvenog osiguranja
 • Individualne troškove i fakultativne izlete
 • Korišćenje klime (5€ po danu i plaća se na licu mesta)
 • boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj - 0.5€, hoteli 1*i 2* - 0.5€, hoteli 3* - 1,5 €, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na licu mesta, na recepciji hotela ili apartmana.
 

elpida

Cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Aik banke na dan uplate. 

 

Ø  ZA SMENE  OZNAČENE * CENE SU IZRAŽENE PO OSOBI NA BAZI PAKET ARANŽMANA (smeštaj i prevoz) ZA POLASKE IZ BEOGRADA, NOVOG SADA I DUŽ AUTO PUTA. 

Ø U PERIODU OD 24.09. CENE SU IZRAŽENE NA BAZI NAJMA STD/APP/DPLX-a  PO DANU

 

 NAPOMENA:

Cene označene CRVENOM bojom:

-          Predstavljaju LAST MINUTE ili SPECIJALNE ponude (avgust, septembar) kod kojih nema dodatnih popusta.

-          Cene  su PO OSOBI i obuhvataju 10 noćenja sa prevozom, sa polaskom iz Novog Sada, Beograda i duž auto puta (bez umanjenja za polaske iz Niša i južnije)  

    Regionalne doplate ostaju nepromenjene i računaju se prema redovnom cenovniku.   

Program putovanja:

1. dan - Polazak iz Beograda u ranim popodnevnim časovima sa parkinga pored direkcije “Laste” tačno vreme i mesto polaska autobusa proveriti 2 dana pre putovanja. Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. dan - Dolazak u Pargu u prepodnevnim časovima.  Ulazak u smeštajne jedinice oko 14h po lokalnom vremenu.

2. -  9/12. dan - Boravak u izabranim smeštajima u Pargi.

9/12. dan - Napuštanje smeštaja u 09:00h po lokalnom vremenu. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije).

10/13. dan - Dolazak u ranim jutarnjim časovima.

 

LEGENDA:

·   1/2  studio - smeštajna jedinica u vili , sa predsobljem, u kojoj se u istom prostoru nalazi deo sa kuhinjskim elementima sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba (prema broju standardnih ležajeva), kreveti, orman, zasebno kupatilo i terasa. 

·  1/3, 1/4 apartman - smeštajna jedinica u vili (često bez predsoblja) koja se sastoji od spavaće sobe sa dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalaze kuhinjski elementi, jedan ili dva ležaja, odnosno sofa na otvaranje ili ležaj na otvaranje za jednu do dve osobe, kupatila i terase. Dnevni boravak i spavaća soba ne moraju biti odvojene vratima.

 ·  1/4, 1/5  duplex – smeštajna jedinica u vili sa predsobljem, dve odvojene spavaće sobe sa dva i tri ležaja, trećom prostorijom u kojoj se nalazi kuhinja sa trpezarijskim stolom, kupatilom i dve terase.  Spavaće sobe, kao i kuhinja su odvojene vratima.

POPUSTI I DOPLATE:

 • Doplata za polazak iz Novog Sada u iznosu od 15 eur po osobi.
 • Ukoliko jedna osoba boravi u studiju, plaća cenu 1,75 od cene paket aranžmana;
 • U slučaju spajanja smena na organizovanom prevozu, cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 25 eur po osobi osim za smene koje su u tabeli označene zvezdicom (*).

doplate

SOPSTVENI PREVOZ: Smene gde su paket aranžmani su označene * i u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza nema umanjenja.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije. Ostatak aranžmana minimum 10 dana pre početka putovanja;
 • Mesečnim ratama (bez uvećanja) putem čekova građana ili administrativnom zabranom (samo firme za koje u agenciji dobijete odobrenje), zaključno sa 15.12.2018. godine;
 • Putem platnih kartica (Dina, Visa card, Master, Maestro);
 • Putem profakture koja mora biti realizovana u roku od 3 dana od datuma izdavanja;
 • Sva plaćanja se vrše isključivo u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja (AIK Banke).

 Organizator putovanja je turistička agencija Clock Travel, licenca OTP 27/2014 izdata od Agencije za privredne registre od 12.03.2014. godine. Clock Travel osiguran je Polisom osiguranja za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku broj 30000005381 osiguravača Milenijum Osiguranje, koja važi od 25.01.2018. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Clock Travel koji su sastavno deo prijave putovanja.