100m od centra

Klima gratis u julu i avgustu

TV

WI-FI

Kuhinja i kupatilo

Terasa

500m od gradske plaže

 

Vila Tzina

 

Vila Tzina (Neos Marmaras) je vila sa lokacijom koja odgovara svima! Nalazi se u ravnom delu mesta, u mirnoj ulici, na svega 100 metara od centra grada (crkve). Od gradske plaže je deli 500 metara lagane šetnje. Cela vila se potpuno renovira za sezonu 2015. Raspolaže sa 3 apartmana i 10 dvokrevetnih studija od kojih 2 imaju mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja. Sve smeštajne jedinice imaju TV, besplatni WiFi internet, klima uređaj (korišćenje BESPLATNO u julu i avgustu  - van tog perioda doplata je 3 eur dnevno), komplet opremljenu kuhinju i terasu. Parkiranje je dozvoljeno ispred samog objekta.

mapa hotela logo

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Smeštaj u objektu po izboru na bazi 10 noćenja;
 • Prevoz autobusima visoke turisticke klase (TV, klima u julu i avgustu) , DVD);
 • Usluge predstavnika agencije i organizaciju putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje.
 • Individualne troškove i usluge koje nisu predviđene programom,
 • troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta.
Rezervišite ponudu

vila-tzina

Program putovanja:

1.dan: Putovanje. Beograd – sastanak putnika u dogovoreno vreme. Polazak autobusa u navedeno vreme. Sastanak putnika u Nišu sa parkinga kod hipermarketa “Tempo”. Nastavak putovanja prema programu. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima;

2.dan – 11.dan: Dolazak u Neos Marmaras, smeštaj po objektima posle 14 h, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, 10 noćenja;

12.dan: Napuštanje objekta do 9 h, polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima. Dolazak u Niš u ranim jutarnjim satima; nastavak putovanja za Beograd; dolazak u Beograd u jutarnjim satima.

Opis smeštaja:

Vila TZINA: Vila sa lokacijom koja odgovara svima! Nalazi se u ravnom delu mesta, u mirnoj ulici, na svega 100 metara od centra grada (crkve). Od gradske plaže je deli 500 metara lagane šetnje. Cela vila je potpuno renovirana 2015. godine. Raspolaže sa 3 četvorokrevetna apartmana i 12 dvokrevetnih studija od kojih 2 imaju mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja. Korišćenje klima uređaja je BESPLATNO u julu i avgustu, a doplaćuje se 3 evra dnevno u junu i septembru.Sve smeštajne jedinice imaju TV, bežični internet, komplet opremljenu kuhinju i terasu. Parkiranje je dozvoljeno ispred samog objekta.

·         Dvokrevetni studio (1/2 std) – prizemlje i prvi sprat: francuski ležaj ili 2 standardna ležaja,

·         Trokrevetni studio (1/2+1 std) – nisko prizemlje:francuski ležaj i  jedan pomoćni ležaj,

·         Četvorokrevetni apartman (1/2+2 app) – prizemlje i prvi sprat: francuski ležaj u spavaćoj sobi, sofa na razvlačenje u kuhinjskom delu (prostorije nisu odvojene vratima). Predviđen za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 deteta.

·         Četvorokrevetni apartman (1/4 app)nisko prizemlje: komforan dvoprostoran apartman, francuski ležaj u spavaćoj sobi, dva singl ležaja u kuhinjskom delu (prostorije su odvojene vratima).

SOPSTVENI PREVOZ: cena aranžmana se umanjuje za 30 € po osobi.

pravilnik1-1

 

POPUSTI I DOPLATE:

·         Dete do 10 godina starosti, u pomoćnom ili zajedničkom ležaju, boravi BESPLATNO i plaća autobusku kartu za decu;

·         Deca do 10 godina starosti, ukoliko borave u sopstvenom ležaju plaćaju punu cenu paket aranžmana;

·         Dva deteta do 10 godina starosti, u pratnji dve odrasle osobe, imaju po 50 % POPUSTA na cenu paket aranžmana, imaju 2 mesta u autobusu i dele ležaj;

·         Odrasla osoba u pomoćnom ležaju ostvaruje 50 % popusta na cenu paket aranžmana;

·         Ukoliko jedna osoba boravi u studiju, plaća 1,75 cene paket aranžmana;

·         U slučaju spajanja smena na organizovanom prevozu, cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 25 eur po osobi osim za smene koje su u tabeli označene zvezdicom (*).

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje - 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
 • Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card, Maestro (isti uslovi kao gotovina);
 • Odloženo čekovima građana – BEZ UVEĆANJA: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. decembra 2017. godine;
 • Preko računa uz profakturu izdatu od strane Clock Travel-a;
 • Administrativnom zabranom – BEZ UVEĆANJA: u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. decembra 2017. godine, po uslovima organizatora putovanja (važi samo za firme sa kojima Clock Travel ima potpisan ugovor o saradnji);

 INFORMACIJE O PREVOZU(ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SAMO USLUGU PREVOZA):

pravilnik2-1

 

Prevoz se obavlja visokopodnim autobusima turističke klase (TV, klima, DVD). Povratak autobusa je poslednjeg dana boravka. Sakupljanje putnika je ispred smeštaja u unapred dogovoreno vreme.

 

Organizator putovanja je turistička agencija Clock Travel, licenca OTP 27/2014 izdata od Agencije za privredne registre od 12.03.2014. godine. Clock Travel osiguran je Polisom osiguranja za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku broj 30000001275osiguravača Milenijum Osiguranje, koja važi od 25.01.2017. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Clock Travel koji su sastavno deo prijave putovanja.