BEČ

Bilo da ste u Beču prvi put ili se vraćate po ko zna koji put, ovaj grad će Vas opet očarati i ponovo ćete uživati u fascinantnoj privlačnosti ovoga grada. Za Beč se može reći da je veliki poliglot. Tu ćete sresti ljude iz raznih zemalja sveta. Katedrala Sv. Stefana u kojoj se venčao čuveni kompozitor Mocart, veličanstveni spomenici na Ringu, vrtovi palate Belvedere, dvorac Schönbrunn, Mariahilfer ili Kärtner Strasse su samo deo znamenitosti koje ovaj gard može da ponudi.

Najveći tržni centar u Beču je "SCS" sa 330 Prodavnica na 176000 m2 prostora, www.scs.at. Nalazi se u Vösendorfu na prilazu Beču. Ispred ovog tržnog centra nalazi se čak 10000 slobodnih parking mesta.Eksluziva ovog tržnog centra je firma "Pool and Bear" a tu je i čuvena "IKEA". Pored i u okviru "SCS" se nalaze i veliki "MEDIA MARKET", "SATURN", "CONRAD" kao i multiplex bioskop.

 

ŠOPING U PARNDORFU

POSETA BEČU 

14.12.2018.

21.12.2018.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan – Polazak iz Leskovca, Niša sa parkinga kod Tempa oko 19h, iz Beograda sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu oko 23h, iz Novog Sada oko 00:15h sa parkinga kod glavne železničke stanice – stare Lokomotive. Putovanje preko Mađarske sa usputnim pauzama radi odmora.

2. dan – Dolazak u Parndorf, slobodno vreme za shopping. U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika, organizovaće se fakultativni odlazak do Beča oko 13h. Po dolasku u Beč može se posetiti trgovačka ulica Mariahilfer strasse, gde se nalazi veliki broj prodavnica, butika i restorana. Polazak iz Parndorfa u popodnevnim satima. Noćna vožnja sa usputnim stajanjima.

3. dan – Dolazak u Novi Sad, Beograd i Niš u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

 

ZA POLAZAK IZ NIŠA - CENA PO OSOBI 29,90€

ZA POLAZAK IZ BEOGRADA I SEVERNO OD BEOGRADA - CENA PO OSOBI 25€

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

-vožnja udobnim autobusom turističke klase (TV, DVD, A/C…), solo ili dabldeker,

-troškovi organizacije i vođstva puta.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

-međunarodno zdravstveno osiguranje,

-fakultativna poseta Beču (10€ po osobi, fakultativa se organizuje za najmanje 20 prijavljenih putnika),

-individualni troškovi putnika.

NAČIN PLAĆANJA:
Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Aik Banke banke  na dan uplate.

Aranžman je rađen na minimum 40 prijavljenih, u slučaju manjeg broja putnika organozator zadržava pravo otkaza do 3 dana pre polaska na put.

*Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave, izbor sedišta u autobusu se doplaćuje 10€ po osobi.

Organizator putovanja je turistička agencija Clock Travel, licenca OTP 27/2014 izdata od Agencije za privredne registre od 12.03.2014. godine. Clock Travel osiguran je Polisom osiguranja za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku broj 30000005381osiguravača ‘’Milenijum Osiguranje’’A.D.O Beograd, koja važi do 25.01.2019.  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Clock Travel koji su sastavno deo prijave putovanja.