SOFIJA 

SHOPPING - OBILAZAK - MEHANA

TERMIN:  28.04.2018.

 

Sofija je glavni i najveći grad Bugarske. Nalazi se na zapadu zemlje, u Sofijskoj oblasti. Prostire se na površini od 492 kvadratna kilometra, a u njoj živi oko 1 260 000 stanovnika. Sofija je trinaesta po veličini prestonica u Evropskoj uniji, a ujedno je politički, ekonomski, obrazovni, kao i kulturni centar Bugarske.Tokom svoje duge istorije stalno se razvijala, a svaki istorijski period ga je obogatio brojnim tragovima koji danas upotpunjuju njegov izgled, tako da je danas krase mnoge arhitektonske i istorijske znamenitosti.

Cena aranžmana po osobi 

Polazak Kragujevac - 2.099,00 din.

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Kragujevca petak na subotu oko 03.00h, vožnja kroz Srbiju i Bugarsku uz kraće pauze radi odmora. Po dolasku u Sofiju odlazak u panoramsko razgledanje grada : Crkva Aleksandra Nevskog, Nacionalni teatar, stara Crkva Sv. Sofije, Ruska Crkva, Rotonda, Crkva Sv. Nedelje, Sobranje.... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Odlazak do najveceg tržnog centra na Balkanu “THE MALL”, slobodno vreme za šoping. Nakon obilaska trznog centra, polazak za Kragujevac. Dolazak u Kragujevac u kasnim večernjim satima.

ARANŽMANA OBUHVATA:

-Autobuski prevoz na relacijama prema programu,
-Usluge pratioca grupe za vreme izleta

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

-Individualne troškove putnika.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

- Plaćanje se vrši u celosti prilikom rezervacije ili u dve rate (I rata prilikom prijave u iznosu od 1000,00 din, a druga do 20.04.2018 u iznosu od 1.099,00).

Napomena: Od dokumenata je potreban pasoš (ne lična karta).

 

Organizator putovanja je turistička agencija Clock Travel, licenca OTP 27/2014 izdata od Agencije za privredne registre od 12.03.2014. godine. Clock Travel osiguran je Polisom osiguranja za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku broj 30000005381 osiguravača Milenijum Osiguranje, koja važi od 25.01.2018. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Clock Travel koji su sastavno deo prijave putovanja.