SKI OPENING – KOPAONIK

 

Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji, a jedan deo čini Nacionalni park Kopaonik, gde se i nalazi najveći skijaški centar u Srbiji. Najviši vrh je Pančićev vrh sa 2017m nadmorske visine. Sa skoro 200 sunčanih dana, poznat je i kao Sunčana planina. Sa takvim prirodnim potencijalom pod snežnim pokrivačem je oko 160 dana godišnje, što omogućuje uživanje svim kategorijama skijaša i snowboarder-a, na 55 km staza za alpsko i 12 km staza za nordijsko skijanje. Novi sistem za veštačko osnežavanje pokriva čak više od 70% kapaciteta ski centra. Pored odličnih uslova za skijanje, Kopaonik je i omiljena destinacija među mladima, zbog dobre zabave i noćnog života. Najpoznatija zabava je apres-ski, koja se do ranog jutra nastavlja u nekom od mnogobrojnih kafića, barova i klubova. Zima može da počne!

KOPAONIK

Ski Opening – Jednodnevni izlet

08.12.2018.

Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji, a jedan deo čini nacionalni park Kopaonik, gde se i nalazi najveći skijaški centar u Srbiji. Najviši vrh je Pančićev vrh sa 2017m nadmorske visine.

Sa skoro 200 sunčanih dana, poznat je i kao Sunčana planina. Sa takvim prirodnim potencijaloim pod snežnim pokrivačem je oko 160 dana godišnje, što omogućuje uživanje svim kategorijama skijaša i snowboarder-a, na 55 km staza za alpsko i 12 km staza za nordijsko skijanje.

Novi  sistem za veštacko osnežavanje pokriva čak vise  od 70% kapaciteta  ski centra.

Pored odličnih uslova za skijanje, Kopaonik je i omiljena destinacija medju mladima, zbog dobre zabave, noćnog života, ali i dnevnih žurki takodje. Najpoznatija zabava je apres-ski, koja se do ranog jutra nastavlja u nekom od mnogobrojnih kafica , barova i klubova. Zima može da počne!

Program putovanja:

1.DAN  (Subota 08.12.2018.)

- Polazak sa parkinga kod Tempa okvirno oko 07:00 h

  (obaveštenje o tačnom vremenu polaska dan ranije)

- Dolazak na Kopaonik oko 10:00 h (podležno promeni, u zavisnosti od tačnog vremena polaska)

- Slobodno vreme za razne individualne aktivnosti... Spremite se za nezaboravan provod!

Uzivajte u  skijanju, sankanju, zabavi na snegu, lokalnim specijalitetima u restoranima, dnevnim zurkama, ispijanju kafe...)

- Povratak sa Kopaonika u popodnevnim časovima

 

Cena 1.050,00 dinara

 

CENA UKLJUČUJE:

- prevoz turističkim autobusom na relaciji Niš - Kopaonik - Niš

- Plaćanje se vrsi u dinarskoj protivrednosti

- Ski pass se kupuje na destinaciji na prodajnim mestima skijališta Srbije.

- Aranžman je radjen na bazi 45 putnika , a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.

- Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

Organizator putovanja je turistička agencija Clock Travel, licenca OTP 27/2014 izdata od Agencije za privredne registre od 12.03.2014. godine. Clock Travel osiguran je Polisom osiguranja za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku broj 30000005381osiguravača ‘’Milenijum Osiguranje’’A.D.O Beograd, koja važi od 25.01.2018.  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Clock Travel koji su sastavno deo prijave putovanja.