http://www.ibis.com/gb/hotel-6606-ibis-budget-wroclaw-stadion/index.shtml

http://www.ibis.com/gb/hotel-6603-ibis-budget-wroclaw-poludnie/index.shtml

Vroclav

 

Vroclav, grad koga još zovu “Venecija Poljske“, grad sa oko 220 mostova, pre rata ih je bilo preko 300 i svi se međusobno razlikuju. Jedinstven grad smešten na pet reka, Odra i njene četiri pritoke. Šareni grad, grad studenata, jedan od najenergičnijih gradova Evrope, neretko ga porede sa Amsterdamom i Berlinom, po intenzivnom noćnom životu, veliki broj klubova, pivnica, izuzetno pristupačne cene, učiniće vašu Novu godinu nezaboravnom. Doživite spektakularno Novogodišnje veče na glavnom gradskom trgu, ili uz organizovan doček u jednom od najboljih klubova Vroclava.

Ibis budget Stadion Wroclaw je hotel koji poseduje 122 moderne sobe. Nalazi se kod Kuznicki parka i udaljen je 6km od centra grada. U neposrednoj blizni hotela se nalazi tramvajska stanica.. Svaka soba sadži kupatilo (tuš) i satelitsku televiziju. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne. Dvokrevetne sobe mogu biti sa dva odvojena kreveta ili jedan bračni ležaj. Trokrevetne sobe se sastoje od jednog francuskog ležaja i jednog pomoćnog ležaja. U okviru hotela su: recepcija, koja je gostima na raspolaganju 24h i wireless internet.

Ibis budget Wroclaw Poludnie je hotel koji poseduje 109 modernih soba. Nalazi se južnom delu grada i udaljen je 4 km od centra grada. U neposrednoj blizni hotela se nalazi tramvajska (linija 9) i autobuska (linije 249 i 113)  stanica.. Svaka soba sadži kupatilo (tuš) i satelitsku televiziju. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne. Dvokrevetne sobe mogu biti sa dva odvojena kreveta ili jedan bračni ležaj. Trokrevetne sobe se sastoje od jednog francuskog ležaja i jednog pomoćnog ležaja. U okviru hotela su: recepcija, koja je gostima na raspolaganju 24h i wireless internet.

Boutique Hotel’s se nalazi na 4 km od centra Vroclava.  Magnolia Shopping Mall se nalazi na 1km od hotela,  pored hotela se nalazi i veliki Zachodni Park kao i stanica autobusa i tramvaja. Gostima je na raspolaganju beplatna WiFi konekcija. Sve sobe su moderne i prostrane,  opremljene sa TV-om, kupatilom, radnim stolom i kuvalom. 

 

Rezervišite ponudu

Program putovanja:

 

1. DAN (29.12.2017. Petak) BEOGRAD

Polazak u 18:00h iz Beograda sa parkinga u bloku 42 na Novom Beogradu (preko puta otvorenog tržnog centra Buvljak) i u 19:30h iz Novog Sada sa parkinga restorana Zlatna medalja. Noćna vožnja kroz Mađarsku i Slovačku prema Vroclavu.

2. DAN (30.12.2017. Subota) VROCLAV

Dolazak u Vroclav u prepodnevnim časovima. Po dolasku razgledanje grada: Kraljevska palata, stari gradski trg, Narodni muzej, barokni Univerzitet, Katedrala Sv. Jovana, most Tumski, skulpture patuljaka, japanska bašta… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

3. DAN (31.12.2017. Nedelja) VROCLAV – ZAMAK KSAIZ

Doručak. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska velelepnog baroknog zamka Ksaiz. Ksiaz zamak podignut je u 13. veku. Zamak je tokom godina mnogo puta bio rušen i obnavljan. Jednom je bio konfiskovan od starne nacista, koji su ispod zamka gradili tajne podzemne tunele, a priča kaže da je tu jedno vreme bilo i Hitlerovo sklonište, a potom ga je okupirala Crvena armija. Uverite se zašto ovaj zamak uvrštavaju u top 10 evropskih zamkova. U poslepodnevnim časovima povratak u Vroclav. Uveče ćemo zajedno dočekati Novu godinu u nekoj od diskoteka ili na trgu. Zabava do ranih jutarnjih časova. Noćenje.  

4. DAN (01.01.2018. Ponedeljak) POZNANJ

Doručak. Fakultativni izlet u Poznanj, jedan od najstarijih gradova Poljske. Obilazak Starog grada: renesansna Gradska većnica, Kraljevski zamak, Raczynski biblioteka, Narodni muzej, carske četvrti: Teatr Wielki, carski zamak sa vrtom, zgrada Rektorata, park Adama Mickijeviča i spomenik poljskim protestantima, zgrada Filharmonije, Šopenov park, Jezuitski univerzitet sa bazilikom Sv. Stanislava. Povratak u Vroclav. Noćenje.

5. DAN (02.01.2018Utorak) VROCLAV – SRBIJA

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i kupovinu...U kasnim popodnevnim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Slovačku i Mađarsku ...

6. DAN (03.01.2018. Utorak) SRBIJA

Dolazak u Beograd i Novi Sad u poslepodnevnim časovima.

 nedelja-vorclava

 

 

 

 

CENA UKLJUČUJE:

  • 3 nocenja sa doručkom u hotelima Ibis ili najam u hotelu Boutique, u Vroclavu u 1/3 sobi,
  • Prevoz modernim turističkim autobusima  (KLIMA, WC, TV, VIDEO)
  • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.

CENA NE UKLJUČUJE:

  • Doplata za polazak iz Niša (minimum 25 putnika) - 10€ po osobi
  • Doplata za  1/2 sobu - 20€ po osobi 
  • Doplata za  1/1 sobu - 60€ po osobi 
  • Fakultativne izlete.
  • Putničko i zdravstveno osiguranje.

 

Ovlašćeni subagent Clock Travel. Organizator putovanja Rapsody Travel, licenca OTP 462/2010.