BUDVA PARTY LETO 2017.

 

Budva je primorski grad na Jadranskom moru u Crnoj Gori. Grad ima oko 18.000 stanovnika i sedište je opštine Budva. Područje oko grada, duž obale, poznato je i kao Budvanska rivijera. Rivijera je centar crnogorskog turizma, i poznata po peščanim plažama, noćnom životu. Značajni turistički objekti se nalaze unutar mletačkih zidina iz 15. veka, koje okružuje ibudvanski Stari grad. Stari grad je bio teško oštećen u razornom zemljotresu 1979. godine, ali je potpuno obnovljen. 

 

PARTY LETO LETO 2017
BUDVA
(6 dana / 5 noćenja)
 
DO SADA VIŠE OD 650 PRIJAVLJENIH

 

1. DAN 29.08.2017

Check in u hotel posle 14.00h. Welcome party (plaža Ričardova glava), uveče obilazak Starog grada i žurka u klubu AMBIENTE na otvorenom. Noćenje.

 
2 – 5  DAN 30.08-02.09.2017

Tokom boravka u najpoznatijem crnogorskom letovalištu, imaćete priliku da upoznate očuvani srednjovjekovni šarm Budve i njenog starog grada. Veče možete popuniti šetnjom duž malih, uskh i romantičnih uličica Budve... Ono po čemu je Budva danas najprepoznatiljivija jeste noćni život, za koji kažu da je leti najbolji na Balkanu. Tokom boravka na putovanju,  u ponudi ćete imati mogućnost fakultativnog obilaska čarobnog Kotora , grada koji se nalazi u jednoj od najlepših uvala na Jadranu. Drevni utvrđeni grad, koji je stavljen pod zaštitu UNESCO-ve Svetske kulturne baštine. Takođe imaćete mogućnosti fakultativnog odlaska u Dubrovnik – prošetajte starim gradom kojeg su osnovali Rimljani pre 1300 godina, te uživajte sa hiljadama turista iz celog svijeta. Pored brojnih fakultativnh izleta u planu je poseta i čuvenim plažama: ploče, bungee, Ričardova glava i plaža na ostrvu Hawaii.

 
6. DAN 03.09.2017
Doručak. Check out iz hotela.
 


CENA SMEŠTAJA U HOTELU SUNCE NA BAZI 5 NOĆENJA SA DORUČKOM
99 

NAPOMENA: samo za sopstveni prevoz
 

 
CENA UKLJUČUJE:

 • 5 noćenja sa doručkom hotelu SUNCE 2* u BUDVI u 1/3 i 1/4 sobama.

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete.
 • Doplata za 1/2 sobu 10 € po osobi.
 • Boravišna taksa 1,50 € po noćenju po osobi
 • Putničko i zdravstveno osiguranje i osiguranje prtljaga 7 €

NAČIN PLAĆANJA:

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
 • GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 3000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 3000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 3000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 3000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
 

NAPOMENE:

 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 25.01.2017. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA:  RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 462/2010.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU WWW.RAPSODYTRAVEL.COM ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom                    putovanja, opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO, kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA) .
 

SMEŠTAJ: 


HOTEL SUNCE 2*
Nalazi se na 400 metara udaljenosti od plaže, a na 2 km udaljenosti od starog dela grada. Sobe  su klimatizovane, prostrane i moredno opremljene. Hotel posjeduje  1/3 i 1/4 sobe.