Spa centar

Pun pansion

BANSKO 

Bansko je skijaška prestonica Balkana! Najpopularniji i najkvalitetniji ski centar u Jugoistočnoj Evropi. Slikovit i autentičan planinski gradić u jugozapadnom delu Bugarske. Bansko je smešteno na obodu planine Pirin, 155 km udaljeno od prestonice Sofije, 300 km od Niša i 540 km od Beograda. Planina Pirin spada u red svetskih prirodnih dobara pod zaštitom UNESCO-a. Kvalitetno uređene staze i moderna infrastruktura čine Bansko najkvalitetnijim ski centrom u Bugarskoj, a po procenama mnogih i na čitavom Balkanskom poluostrvu.

Rezervišite ponudu

 RELAX VIKEND 

KORIŠĆENJE WELLNES I SPA CENTRA

 

  1. DAN - subota 10.11.2018. Polazak iz Niša u 4h sa parkinga Tempa. Vožnja uz usputne pauze po potrebi, nastavak puta preko Sofije  prema Banskom - spoj starog grada i savremene arhitekture sa lepotom i komforom u podnožju veličanstvenog pirinskog masiva na 160 km od Sofije. Spoj lepote nacionalnog parka „Pirin“ i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi. Smeštaj grupe u hotel.  Ručak. Slobodno popodne. Večera. Noćenje.
  2. DAN- nedelja 11.11.2018.
    Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili korišćenje spa centra, zatvorenog bazena sa đakuzijem, saune, parnog kupatila, ručak. Uživo muzika uz večeru. Noćenje. 
  3. DAN- ponedeljak 12.11.2018.
    Doručak, kasna odjava iz hotela, oko 12h. Polazak prema Sofiji, gde je predviđen odlazak u tržni centar SERDICA. Polazak za Niš planiran je za 19h po lokalnom vremenu. Dolazak u Niš oko ponoći. 

 

CENA PO OSOBI SA PREVOZOM

 

hotel

usluga

 

App/4 i App/3

 

1/2

Belvedere 4*

Pun pansion

 

85€

 

89€

Evergreen 3*

Pun pansion

 

75€

 

79€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aranžman obuhvata:

-          Prevoz udobnim turističkim autobusom,

-          Smeštaj u hotelu na bazi 2  puna pansiona,

-          Uživo muzika uz večeru (jedno veče),

-          Korišćenje spa centra (zatvoreni bazen, đakuzi, parno kupatilo…

-        Shopping u TC Serdica u Sofiji. 

Aranžman ne obuhvata:

 -Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,

- Individualne troškove putnika, 

 Umanjenje za sopstveni prevoz 10€ po osobi

Način plaćanja:  učešće 30%, ostatak 10 dana pre polaska ili odloženo na 3 mesečne rate

Deca do 12 godina ostvaruju popust od 30% u 1/3 sobi uz dve punoplative osobe.

Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave, izbor sedišta u autobusu se doplaćuje 20€ po osobi.

Neophodan broj putnika za realizaciju aranžmana je 50 osoba. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkaza ili korekcije programa, i o tome će obavestiti putnike najmanje 5 dana pre početka aranžmana.

  Organizator putovanja je turistička agencija Clock Travel, licenca OTP 27/2014 izdata od Agencije za privredne registre od 12.03.2014. godine. Clock Travel osiguran je Polisom osiguranja za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku broj 30000005381 osiguravača Milenijum Osiguranje, koja važi od 25.01.2018.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Clock Travel koji su sastavno deo prijave putovanja.