"7up Kalithea" 2018.

 

          Program “7up Kalithea” okuplja  sve od 16 do 35 godina koji žele dobar provod, letnje avanture, žurke, peščane plaže i sve to na jednom mestu. U duhu leta za mlade, nastavljamo da budmo sinonim za party putovanja i ove godine krećemo sa novim projektom i sasvim novom party destinacijom: #KALLITHEA_ZOVE

KALITEA se nalazi na 90km od Soluna i jedno je od najpoznatijih letovališta Severne Grčke. Dobila je ime po grčkoj reči 'Kalithea' što u prevodu znači lep pogled ili vidikovac. Mesto je poznato po lepim peščanim plažama, tirkiznoj boji vode, kafićima na liticima sa kojih se pruža nezaboravan pogled na zaliv Toroneos i poluostrvo Sitoniju. 

U duhu leta za mlade, nastavljamo da budmo sinonim za party putovanja i ove godine krećemo sa novim projektom i sasvim novom party destinacijom: #KALLITHEA_ZOVE

mapa hotela logo

 

 giorgio

 

 

 

 

Program putovanja:

1. dan - Sastanak putnika minimum 30 minuta pre polaska. Polazak autobusa iz Kragujevca oko 00:00  sa parking Šumadija sajma, a iz Niša sa parkinga kod “Tempa” oko 02:00h (mesto polaska je podložno promeni i ukoliko bude bilo promena, naknadno će putnici biti obavešteni o tome).  Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. - Dolazak u Kalitheu  u prepodnevnim časovima.  Ulazak u smeštajne jedinice oko 14:00h po lokalnom vremenu. Okupljanje u Papua beach baru i naše letovanje može da počne.

2 - 6. Dan – Organizovani fakultativni izleti do Soluna, Sitonije, Aqualanda, Afitosa, Umbrella i Blue fish plaža, krstarenje brodićem, organizovani noćni izlasci u Ahoy i The Pearl diskoteke.    Boravak u izabranim studijima u Kalithei.

7. dan - Napuštanje studija oko 10:00h po lokalnom vremenu i povratak za Srbiju (informacija o tačnom vremenu polaska dobija se od  predstavnika agencije na destinaciji).  Razmena fotografija, utisaka i dogovori za nova putovanja. Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima.

    

Cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Aik banke na dan uplate

LEGENDA:

·         1/2, 1/3, 1/4 studio - smeštajna jedinica u vili, sa predsobljem, u kojoj se u istom prostoru nalazi deo sa kuhinjskim elementima sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba (prema broju standardnih ležajeva), kreveti, orman, zasebno kupatilo i terasa. 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

·         Smeštaj u izabranom objektu na bazi 6 noćenja;

·         Prevoz autobusima visoke turističke klase ( klima, TV, DVD );

·         Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.

·         Korišćenje klime

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

·         Polisu međunarodnog putno-zdravstvenog osiguranja;

·         Individualne troškove i fakultativne izlete koji nisu predviđeni programom putovanja

SOPSTVENI PREVOZ: cena aranžmana se umanjuje za 30 € po osobi.

NAČIN PLAĆANJA:

· 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije. Ostatak aranžmana minimum 15 dana pre početka putovanja;

·  Mesečnim ratama (bez uvećanja) putem čekova građana ili administrativnom zabranom (samo firme za koje u agenciji dobijete odobrenje), zaključno sa 15.12.2018. godine;

·  Putem platnih kartica (Dina, Visa card, Master, Maestro);

·  Putem profakture koja mora biti realizovana u roku od 3 dana od datuma izdavanja;

·    Sva plaćanja se vrše isključivo u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja (AIK Banke)

 OPIS SMEŠTAJA:

Vila GIORGIO (Kalitea) se nalazi se na blagom uzvišenju, 500 m od peščane plaže i 300 m od centra i šetališta letovališta. Vila je smeštena pored magistralnog puta sa uređenim i prostranim dvorištem sa dosta zelenila i hladovine. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studiima i apartmanima. Svaka smeštajna jedinica za četiri osobe sastoji se iz spavaće sobe sa francuskim ležajem i velikim dnevnim boravkom sa dva odvojena kreveta, zatim opremljenom kuhinjom, terasom i kupatilom. Promena posteljine jednom tokom boravka. Sve sobe sadrže nove LED TV i klima uređaje, WIFI. Gosti sami održavaju higijenu studia.

Organizator putovanja je turistička agencija Clock Travel, licenca OTP 27/2014 izdata od Agencije za privredne registre od 12.03.2014. godine. Clock Travel osiguran je Polisom osiguranja za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku broj 30000005381 osiguravača Milenijum Osiguranje, koja važi od 25.01.2018. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Clock Travel koji su sastavno deo prijave putovanja.