<img src="<img src="t">">

KOPAONIK 2020.
Hotel RTANJ

Planina Kopaonik smeštena je u južnom delu Srbije, sa zapadne strane oivičena dolinom Ibra, sa južne Labom a na severoistoku se graniči sa slivom reka Rasina i Toplica. Upravo ovakav položaj omugaćava da do Kopaonika možete doći iz pravca Brusa i Brzeća, iz pravca Jošaničke Banje ili iz pravca Raške i Rudnice . Kopaonik je naša najveća i najlepša planina, idealno mesto za odmor u toku čitave godine, sa velikim brojem raznih mogućnosti za turiste različitih interesovanja. 200 sunčanih dana godišnje bili su razlog da Kopaonik nazovu „planina sunca“ a 160 snežnih dana u toku godine učinilu su ga centrom zimskog turizma i jednim od najposećenijih ski centara naših i stranih turista.

Ukoliko se na Kopaoniku nađete u letnjem periodu predlažemo duge šetnje nekom od pešačkih staza koje su različitih težina i jako dobro obeležene. Staze vas vode kroz kroz četinarske šume jele i smrče, u višim delovima Kopaonika, ili kroz šume hrasta i bukve na padinama. Šetnju možete upotpuniti branjem raznih lekovitih trava, borovnica, kupina kojima je ovaj predeo bogat. Kopaonik je leti dobra lokacija i za one koji se profesionalno ili iz hobija bave planinarenjem, alpinizmom, vožnjom biciklom, paraglajdingom .

KOPAONIK - Leto 2020.

Hotel RTANJ

Objekat Rtanj Kopaonik nudi smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, besplatnim korišćenjem bicikala i barom na Kopaoniku, na 1,7 km od Ski-centra Kopaonik. Gostima smeštajnog objekta na raspolaganju su direktan pristup ski-stazi, punkt za prodaju ski-pasova, zajednički salon i vrt. Ponuda smeštaja obuhvata večernji zabavni program i recepciju koja radi non-stop.

Sve hotelske sobe sadrže garderober, flat-screen TV i sopstveno kupatilo.

U objektu Rtanj Kopaonik služi se kontinentalni ili doručak na bazi švedskog stola.

Smeštajni objekat raspolaže terasom. Usluge iznajmljivanja bicikala i ski-opreme dostupne su u okviru objekta Rtanj Kopaonik, a okolina je pogodna za pešačenje i skijanje.