<img src="<img src="t">">

RTANJ 2020.
Hotel RAMONDA

Prirodno  dobro  Specijalni  rezervat  „Rtanj“  je zaštićeno područje međunarodnog i nacionalnog, izuzetnog značaja prve kategorije. Opevan u pesmama kao sedište srpskih bogova, Rtanj, čija precizna piramidalna geometrija, matematika zlatnog preseka, nestvarna priroda, pojačan elektromagnetizam, istančane frekvencije, samoniklo lekovito endemsko bilje i zdrava energetska zračenja intrigiraju svet, okružen je aurom mistike.

Bilo da tragate za ostacima drevnih civilizacija, blagom koje se po predanju nalazi na ovim prostorima, vanzemaljcima za koje neki veruju da posećuju upravo Rtanj, energetskim poljima koja isceljuju ili samo za okrepljujućim odmorom koji puni životnom energijom, hotel Ramonda je tu da vam pruži nezaboravan doživljaj, ispuni sva vaša očekivanja... i više od toga. 

RTANJ - Leto 2020.

Hotel RAMONDA

Hotel Ramonda nudi restoran, fitnes centar, bar i vrt u Boljevcu. Gostima ovog objekta na raspolaganju su porodične sobe i terasa. Ponuda smeštajnog objekta uključuje recepciju koja radi non-stop, uslugu prevoza od/do aerodroma, poslugu u sobi i besplatan WiFi internet u svim prostorijama.

Smeštajne jedinice imaju klima-uređaj, flat-screen TV sa kablovskim kanalima, kuvalo, tuš, fen za kosu i radni sto. Sve hotelske sobe sadrže garderober i sopstveno kupatilo.

Kontinentalni i doručak na bazi švedskog stola služe se svakog jutra u hotelu Ramonda.

Gosti koji borave u smeštajnom objektu mogu koristiti spa i velnes centar u okviru objekta, koji obuhvata bazen u zatvorenom, hidromasažnu kadu i saunu. Gosti hotela Ramonda moći će da uživaju u aktivnostima poput vožnje bicikla u Boljevcu i okolini.

Sokobanja se nalazi na 22 km od hotela, dok je Bor udaljen 50 km. Najbliži aerodrom je Aerodrom Konstantin Veliki, udaljen 75 km od hotela Ramonda.