Vila Stella studios

Vila Stella Studios je smeštaj novijeg datuma sa malim i lepo uređenim dvorištem. Nalazi se u Skali Potamiji, gotovo na sredini zaliva, na oko 150m od plaže Golden beach. U ponudi su dvokrevetni, dvokrevetni sa pomoćnim krevetom ,trokrevetni i četvorokrevetni studii. Dvokrevetni i trokrevetni studiji imaju singl krevete,dvokrevetni studio sa pomoćnim ležajem dva singl kreveta i krevet na rasklapanje na kome može da boravi dete do 7 godina ili baby cot dok četvorokrevetni imaju dva singl kreveta i krevet na sprat.

Površina studija je oko 20m2, a svom sastavu imaju čajnu kuhinju sa dve ringle i malim frižiderom. Sve smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju TV, WiFi internet, fen za kosu, peglu i terasu, a trokrevetni i četvorokrevetni  imaju i bočni pogled na more i direktan na Ipsarion. Smeštaj se redovno održava, nameštaj je nov, vila poseduje peškire koji se kao i posteljina menjaju na svaka tri dana.

mapa-hotela-logo  

CENA ARANŽMANA OBUHVATA :

  • smeštaj u izabranom objektu na bazi 10 noćenja
  • servis predstavnika agencije
  • troškove organizacije
  • kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA :

  • polisu putno-zdravstvenog osiguranja
  • autobuski prevoz
  • Individualne troškove i fakultativne izlete
  • boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: 0.5€,

stela-cenovnik

Program putovanja:

1.dan - Sastanak putnika minimum 30 minuta pre polaska. Polazak autobusa u popodnevnim časovima  ( tačno vreme i mesto polaska se naknadno definiše). Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. dan - Dolazak u Grčku u prepodnevnim časovima.  Ulazak u smeštajne jedinice oko 14h po lokalnom vremenu.

2 - 12. Dan - Boravak u izabranim smeštajima.

12. dan - Napuštanje smeštaja u 9h po lokalnom vremenu. Polazak autobusa od 15 do 18h po lokalnom vremenu (za tačno vreme polaska dobija se od predstavnika agencije na destinaciji).

13. dan - Dolazak u ranim jutarnjim časovima.

LEGENDA:

1/2 ,1/3 I 1/4 studio- smeštajna jedinica u vili, u kojoj se u istom prostoru nalazi deo sa kuhinjskim elementima sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba (prema broju standardnih ležajeva), kreveti, orman, zasebno kupatilo i terasa. 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

1) Uplate u celosti do polaska:

- Gotovinske uplate u našoj poslovnici

- Uplatom na naš tekući račun u bilo kojoj pošti ili banci

- Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa)

2) Intesa Frendi

- kreditnim karticama BANCA INTESE do 3 mesečne rate bez kamate.

3) Odloženo

- Čekovima. Avans 40% gotovniski prilikom rezervacije, a ostatak odloženo u jednakim mesečnim ratama deponovanjem čekovima građana, uz uvećanje ostatka aranžmana u iznosu od 2% mesečno na ime manipulativnih troškova. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, a zadnja rata dospeva najkasnije do 15 novembra tekuće godine

4) Uplate iz inostranstva

- Za lica van teritorije republike Srbije, uplata aranžmana je moguća na naš devizni račun. Instrukcije za plaćanja dobijate prilikom sklapanja ugovora o putovanju.

Putem profakture koja mora biti realizovana u roku od 24 h od datuma izdavanja 

Sva plaćanja se vrše isključivo u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja – Banke Intesa

Smeštaj:

Najam uključuje troškove električne energije, tople i hladne vode, troškove inventara kao i komunalnu taksu. Detaljniju opisi destinacija i objekata nalaze se u posebnom katalogu i ovaj cenovniku, koji su prilog ovog programa putovanja. Studia i apartmani su smeštajne jedinice namenjene letnjem boravku gostiju. Spavaći deo sastoji se od jedne, dve ili 3 sobe. Pored spavaćeg dela studio sačinjavaju i kupatilo – TWC (neka kupatila sa tuš kadom, neka sa zidanom kadom, neka sa pločicama), balkon, terasa ili trem terasa, kuhinjski deo koji je opremljen opremom za pripremanje i konzumiranje hrane za odgovarajući broj osoba. Studija i apartmani poseduju frižider, sudoperi, štednjak sa dve ringle, posudje i escajg za odgovarajući broj osoba, garnituru za sedenje. Duplex apartmani “dvosoban stan” je smestajna jedinica u vili koja se sastoji od dve spavaće sobe sa dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalaze kuhinjski elementi, jedan ili dva ležaja, odnosno ili sofi ili ležaj na otvaranje za jednu do dve osobe, kupatilo i terasu. Razlika izmedju apartmana i studia je u tome što kod studia kuhinja nije posebna prostorija. Oznaka AC označava klima uredjaj, TV . televizor, SV pogled na more. Apartmani i studija su prve i druge (A i B) kategorije po lokalnoj kategorizaciji.

Za smeštaj gostiju koji u letovalište dolaze organizovanim autobuskim prevozom odgovoran je pratilac grupe, a vaučeri su obavezni. Gosti sa sopstvenim prevozom javljaju se u letovalište sa vaučerom, prema posebnoj pismenoj instrukciji organizatora predstavniku, koji ih smešta u smeštajnu jedinicu.Gosti su obavezni na domaćinski odnos prema inventaru i opremi kao i poštovanje kućnog reda, koji moze propisati i vremenski period upotrebe tople vode u smeštajnom objektu. Po ulasku u smeštajnu jedinicu gost je dužan da proveri inventar i o eventualnim nedostacima obavesti predstavnika agencije.Eventualne štete prouzrokovane nepažnjom u koriščenju gosti su dužni da prijave domaćinu ili predstavniku i iste odmah nadoknade.

Uslovi korišćenja apartmana: Apartmani se koriste posle 14:00h prvog dana po programu, a poslednjeg dana se napuštaju najkasnije do 9:00h. Tokom boravka gosti sami čiste i održavaju higijenu u smeštajnoj jedinici i obavezni su da je prilikom napuštanja ostave u čistom stanju i sa kompletnim inventarom. Čišćenje apartmana i menjanje posteljine je svakih 5 dana boravka.U svim apartmanima i studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema, posteljina, ali ne i peškiri, toalet papir i sredstva za higijenu. Ukoliko se putnici ne budu pridržavali pravila korišćenja klima uređaja, propisanih kućnim redom u apartmanima, vlasnik ima pravo uskratiti uslugu daljeg korišćenja bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.

Predstavnik: Predstavnik agencije je angažovan u cilju kvalitetnog ispunjenja obaveza organizatora i pružanja informacija i savetovanja vezanih za boravak i aktivnosti turista. Sa gostima predstavnik komuicira redovnim dežurstvima kod naseg grčkog partnera ili kod smeštajnog objekta u vreme koje je unapred odredjene i objavljeno. U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, putnici su dužni da o tome obaveste predstavnika, popunjavanjem obrasca u pisanoj formi, (Prigovor na licu mesta), PRVOG dana boravka, da bi se na njih moglo reagovati. Reklamacije zbog problema za koje agencija sazna nakon prvog dana boravka ili po povratku putnika – NEĆE BITI RAZMATRANE!

Važne napomene: Pre izdavanja putne dokumentacije neophodno je da putnici uplate celokupan iznos izabranog aranžmana organizatoru putovanja. Putnik je dužan da se upozna i da preuzme Opšte i posebne uslove putovanja turističke agencije Club Paradiso kao i sa opisom smeštajnih kapaciteta u programu i katalogu Leto 2015 pre nego sto izvršiti uplatu i zaključi ugovor za putovanje. Posebni uslovi odustajanja putnika od putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja, koji su sastavni deo ovog programa putovanja i cenovnika, i čine jednu štampanu celinu (veličina slova 12)

Cenovnik br. 2 od 08.02.2019

Organizator putovanja je turistička agencija Club Paradiso Travel d.o.o, licenca: OTP 149/2010 od 09.02.2010. Club Paradisao travel poseduje polisu osiguranja od odgovornosti I usled insolventnosti br 30000005221 Od 25.01.2018 kod osiguravajuće kuće Milenijum osiguranje a.d.o. 

Turistička agencija Club Paradiso poseduje garanciju putovanja u visini od 300.000 evra za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja, polisa broj: 30000005221 od 25.01.2018. godine. Akcionarskog društva za osiguranje Milenijum ADO.

Garancija se aktivira kod osiguravajuće kuće office@milenijum-osiguranje.rs , tel.: +381(0)11 7152300. Godine. Iscrpljujuća osigurana suma iznosi 300.000 eura i predstavlja maksimalnu obavezu osiguravača. Plaćanje naknade iz osiguranja vršiće se po srednjem kursu nbs.