Girls

Boys

Beer

Photography

Party

Love

Check in

Doctors

apsolventi-2018-prijavni-list

Španija 10 dana

 

Ovo je jedinstvena prilika da obiđete Azurnu obalu, državu kocke Monte Karlo i Barselonu. Ono što nikako ne smete propustiti je poseta katalonskoj prestonici, Barseloni. Upoznaćete grad na obali mora, dom velikih umetnika, poznat po uzbudljivom noćnom životu i raskošnim trgovima. Ljoret de Mar, centar regije Kosta Brava, je letovalište koje svojim prelepim plažama privlači turiste iz celog sveta. Poznat je po neprekidnim žurkama, koktelima, velikom broju diskoteka, klubova, nezaboravnom provodu i upravo zbog toga je postao hit destinacija za mlade... Rapsody Travel i ovog puta potrudiće se da na ovom putovanju vidite neke od najznačajnijih znamenitosti, ali i da prisustvujete žurkama koje se pamte ceo život!

 

Rezervišite ponudu
1. DAN - SRBIJA
Polazak u 19:00h iz Beograda sa parkinga u bloku 42 na Novom Beogradu (prekoputa otvorenog tržnog centra "Buvljak") i u 20:30h iz Novog Sada sa parkinga ispred hotela Sajam. Noćna vožnja luksuznim autobusima na relaciji Beograd – Ljubljana – Trst – Venecija...

2. DAN – VENECIJA - VERONA

Dolazak u luku Punta Sabbioni u jutarnjim časovima. Fakultativna vožnja brodom do Venecije (Trga Sv. Marka). Obilazak Duždeve palate, mosta Uzdaha, bazilike Sv. Marka, mosta Rialto… Boravak u Veneciji u trajanju od 9h. U kasnim poslepodnevnim satima nastavak vožnje prema Veroni. Dolazak u Veronu u ranim večernjim satima. Obilazak najromantičnijeg grada na svetu, grada Romea i Julije: Trg Bra (Piazza Bra), Arena, Trg Erbe (Piazza delle Erbe)… Nastavak vožnje na relaciji Verona – Breša – Alesandrija – Đenova. Vožnja italijanskom rivijerom uz očaravajuću panoramu Mediterana noću. Noćna vožnja...

3. DAN - LJORET DE MAR
U jutarnjim satima dolazak u najpoznatiji turistički centar na Kosta Bravi - Ljoret de Mar (65 km od Barselone). Smeštaj u apartmane (6 noćenja) do 14.00h. Popodne predviđeno za odmor i kupanje. Svake večeri fakultativni odlazak u diskoteku. Noćenje.


4 – 7. DAN - LJORET DE MAR – BARSELONA

Odlazak na neke od najinteresantnijih fakultativnih izleta: FLAMENCO LA SIESTA, BARCELONA PANORAMICA, COSTA BRAVA, BARCELONA BY NIGHT, PORT AVENTURA, NOU CAMP, DALIJEV MUZEJ, AQUARIUM, DISCOTHEQUE TROPICS... Pored toga, imaćete priliku da provedete najuzbudljivije trenutke u temperamentnom noćnom životu Ljoreta i Barselone.

8. DAN – LJORET DE MAR – AZURNA OBALA - ITALIJA

Odjava iz apartmana u 10 časova i polazak u festivalski grad Kan. Po dolasku panoramski obilazak grada (filmska palata, šetalište Kroazeta (La Croisette), srpska ulica...). Nastavak vožnje na relaciji Kan-Nica, uz kraće panoramsko razgledanje najlepšeg grada na Azurnoj obali (Place Massena, Hotel Negresco, Promenade des Anglais...). U večernjim satima dolazak u Kneževinu Monako uz posetu najinteresantnijim znamenitostima: Palata Grimaldijevih, Katedrala, Okeanografski muzej, staza Formule 1. Poseta magičnom gradu kocke i obilazak čuvenog Casina uz šetnju prelepim parkovima Monte Karla. Nastavak vožnje na relaciji Monako – Milano. Noćna vožnja... 

9. DAN - MILANO

U prepodnevnim časovima dolazak u Milano. Po dolasku razgledanje grada: Galleria Vittorio Emanuele, Duomo, Teatro Scala... slobodno vreme za individualni obilazak grada i šoping... Boravak u Milanu u trajanju od 9 sati. Predveče nastavak putovanja na relaciji Milano – Venecija – Trst – Ljubljana – Srbija.

10. DAN - SRBIJA
Dolazak u mesto polaska u jutarnjim časovima.
 

 

TERMIN:

23.04 - 02.05.2018 / 21.05 - 30.05.2018


RAPSODY  TRAVEL POKLANJA 50 EUR POPUSTA SVIM STUDENTIMA KOJI SE PRIJAVE  ZA PUTOVANJE U ŠPANIJU U PERIODU 02.10 – 28.10.2017. cenovnik br.1:
 
FIRST MINUTE CENA ARANŽMANA 
(za uplate avansa od 3000 RSD i prijave u periodu 02.10 - 28.10.2017)
APARTMANI U ŠPANIJI 3* Ljoret de Mar  -  99€

* * *
  

REGULARNA CENA ARANŽMANA 
(za uplate avansa od 3000 RSD i prijave nakon 28.10.2017)
APARTMANI U ŠPANIJI 3* Ljoret de Mar  -  149€ 
 

CENA UKLJUČUJE:

 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • Poseta gradovima planiranim prema programu putovanja.
 • 5 noćenja u moderno i komforno opremljenim apartmanima (1/4, 1/6 ili 1/8) u Ljoret de Maru.
 • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Putničko zdravstveno osiguranje i osiguranje prtljaga 11 €.
 • Obaveznu gradsku taksu za regiju Katalonije (od 01.11.2012) –  u hotelima sa 1*, 2*,   3* i apartmanima – 0.50 € po noćenju/po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 1 € po noćenju/po osobi - plaća se na recepciji.
 • Fakultativne izlete, vožnju brodom od luke Punta Sabbioni do Venecije i nazad, kao  i ulaznice planirane po programu.

NAPOMENE:

 • Cena je za polazak iz Beograda i Novog Sada.
 • Za sve putnike koji žele da ostvare HIPER FIRST MINUTE popust, odnosno prijavljeni su u pomenutom akcijskom periodu, obavezno je plaćanje u jednakim mesečnim ratama, minimum jednom mesečno.
 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke na dan uplate i to na sledeće načine:
 • GOTOVINSKI: 3000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 3000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER. 
 • WEB KREDIT: kreditom poslovnih banaka, po uslovima koje određuje banka
 • UPLATAMA NA RATE: 3000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja, a ostatak do 70% 14 dana pre početka putovanja. Ostatak od 30% u  tri jednake mesečne rate čekovima građana (bez kamate).
 • Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EVRIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 25 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci)od dana ulaska na teritoriju EU.
 • Mogućnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji prema važećem cenovniku sa osiguranom sumom do 30.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja (Milutina Milankovića 134 Beograd) – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja).
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA:  RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 462/2010.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA «RAPSODY TRAVEL» OD 25.01.2016. A KOJI SU USKLAĐENI SA YUTA STANDARDIMA, I MOGU SE POGLEDATI NA SAJTU WWW.RAPSODYTRAVEL.COM ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom            putovanja, opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog putovanja (UNIQA).
 • Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.