Girls

Boys

Beer

Photography

Party

Love

Check in

Doctors

prijavni-list-za-clock

Španija 11 dana

 

Ovo je jedinstvena prilika da obiđete Azurnu obalu, državu kocke Monte Karlo i Barselonu. Ono što nikako ne smete propustiti je poseta katalonskoj prestonici, Barseloni. Upoznaćete grad na obali mora, dom velikih umetnika, poznat po uzbudljivom noćnom životu i raskošnim trgovima. Ljoret de Mar, centar regije Kosta Brava, je letovalište koje svojim prelepim plažama privlači turiste iz celog sveta. Poznat je po neprekidnim žurkama, koktelima, velikom broju diskoteka, klubova, nezaboravnom provodu i upravo zbog toga je postao hit destinacija za mlade... Rapsody Travel i ovog puta potrudiće se da na ovom putovanju vidite neke od najznačajnijih znamenitosti, ali i da prisustvujete žurkama koje se pamte ceo život!

 

Rezervišite ponudu

Program putovanja:

1. DAN - SRBIJA

Polazak u 19:00h iz Beograda sa parkinga u bloku 42 na Novom Beogradu (preko puta otvorenog tržnog centra "Buvljak") i u 20:30h iz Novog Sada sa parkinga ispred hotela Sajam. Noćna vožnja luksuznim autobusima na relaciji Beograd – Ljubljana – Trst – Venecija...

2. DAN – VENECIJA - VERONA

Dolazak u luku Punta Sabbioni u jutarnjim časovima. Fakultativna vožnja brodom do Venecije (Trga Sv. Marka). Obilazak Duždeve palate, mosta Uzdaha, bazilike Sv. Marka, mosta Rialto… Boravak u Veneciji u trajanju od 9h. U kasnim poslepodnevnim satima nastavak vožnje prema Veroni. Dolazak u Veronu u ranim večernjim satima. Obilazak najromantičnijeg grada na svetu, grada Romea i Julije: Trg Bra (Piazza Bra), Arena, Trg Erbe (Piazza delle Erbe)… Nastavak vožnje na relaciji Verona – Breša – Alesandrija – Đenova. Vožnja italijanskom rivijerom uz očaravajuću panoramu Mediterana noću. Noćna vožnja...

3. DAN - LJORET DE MAR

U jutarnjim satima dolazak u najpoznatiji turistički centar na Kosta Bravi - Ljoret de Mar (65 km od Barselone). Smeštaj u apartmane (6 noćenja) do 14.00h. Popodne predviđeno za odmor i kupanje. Svake večeri fakultativni odlazak u diskoteku. Noćenje.

4 – 8. DAN - LJORET DE MAR – BARSELONA

Odlazak na neke od najinteresantnijih fakultativnih izleta: FLAMENCO LA SIESTA, BARCELONA PANORAMICA, COSTA BRAVA, BARCELONA BY NIGHT, PORT AVENTURA, NOU CAMP, DALIJEV MUZEJ, AQUARIUM, DISCOTHEQUE TROPICS... Pored toga, imaćete priliku da provedete najuzbudljivije trenutke u temperamentnom noćnom životu Ljoreta i Barselone.

9. DAN – LJORET DE MAR – AZURNA OBALA - ITALIJA

Odjava iz apartmana u 10 časova i polazak u festivalski grad Kan. Po dolasku panoramski obilazak grada (filmska palata, šetalište Kroazeta (La Croisette), srpska ulica...). Nastavak vožnje na relaciji Kan-Nica, uz kraće panoramsko razgledanje najlepšeg grada na Azurnoj obali (Place Massena, Hotel Negresco, Promenade des Anglais...). U večernjim satima dolazak u Kneževinu Monako uz posetu najinteresantnijim znamenitostima: Palata Grimaldijevih, Katedrala, Okeanografski muzej, staza Formule 1. Poseta magičnom gradu kocke i obilazak čuvenog Casina uz šetnju prelepim parkovima Monte Karla. Nastavak vožnje na relaciji Monako – Milano. Noćna vožnja...

10. DAN - MILANO

U prepodnevnim časovima dolazak u Milano. Po dolasku razgledanje grada: Galleria Vittorio Emanuele, Duomo, Teatro Scala... slobodno vreme za individualni obilazak grada i šoping... Boravak u Milanu u trajanju od 9 sati. Predveče nastavak putovanja na relaciji Milano – Venecija – Trst – Ljubljana – Srbija.

11. DAN - SRBIJA 

Dolazak u mesto polaska u jutarnjim časovima.

 TERMINI:

24.04 - 04.05.2017.
15.05 - 25.05.2017.

  

***
  
REGULARNA CENA ARANŽMANA 
(za uplate avansa od 3000 RSD i prijave nakon 29.10.2016)

APARTMANI U ŠPANIJI 3* Ljoret de Mar  -  149 EUR 

***

 

CENA UKLJUČUJE:

  • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
  • Poseta gradovima planiranim prema programu putovanja.
  • 6 noćenja u moderno i komforno opremljenim apartmanima (1/4, 1/6, ili 1/8) u Ljoret de Maru.
  • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.

CENA NE UKLJUČUJE:

  • Putničko zdravstveno osiguranje 1€ po danu + 1€ za osiguranje prtljaga (po smeni).
  • Obaveznu gradsku taksu za regiju Katalonije (od 01.11.2012) –  u hotelima sa 1*, 2* i 3* – 0.50 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 1 € po noćenju / po osobi - plaća se na recepciji.
  • Fakultativne izlete, vožnju brodom od luke Punta Sabbioni do Venecije i nazad, kao  i ulaznice planirane po programu.

 

NAPOMENE:

Cena je za polazak iz Beograda, Novog Sada i Kragujevca. Za sve ostale polaske iz Srbije cena aranžmana se povećava za 10 €.

Za sve putnike koji žele da ostvare HIPER FIRST MINUTE popust, odnosno prijavljeni su u pomenutom akcijskom periodu, obavezno je plaćanje u jednakim mesečnim ratama, minimum jednom mesečno.

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke na dan uplate i to na sledeće načine:

GOTOVINSKI: 3000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre polaska i ostatak aranžmana 14 dana pre polaska.

PLATNIM KARTICAMA: 3000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre polaska i ostatak aranžmana 14 dana pre polaska: VISA,  DINA, MAESTRO, MASTER. 

WEB KREDIT: kreditom poslovnih banaka, po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji.

UPLATAMA NA RATE: 3000,00 RSD prilikom  rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak do 70% 14 dana pre početka putovanja. Ostatak od 30% u  tri jednake mesečne rate čekovima građana (bez kamate).

Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja  nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EURIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 25 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.

Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

 

Ovlašćeni subagent Clock Travel. Organizator putovanja Rapsody Travel OTP 462/2010