Tajland - Phuket

 

Nova avantura nas očekuje! Ovog leta, krećemo u otkrivanje egzotične Kraljevine na dalekom jugoistoku Azije. Tajland je već decenijama poznat svim hedonistima širom sveta i jedna je od najposećenijih svetskih destinacija. Naš put ovog puta, vodi nas na Puket (Phuket), ostrvo nadaleko poznato po prelepim plažama, fenomenalnom noćnom životu, urbanom, živopisnom i kosmopolitskom duhu, i po tome što ovo ostrvo nikada ne spava. Raj za hedoniste u kojem vam ni jednog trenutka neće biti dosadno. Od uživanja na predivnim plažama, u preukusnoj hrani, bezbrojnim aktivnostima pa sve do fenomenalnog noćnog života, Puket je kao stvoren da pomeri svako čulo svih hedonista. Upoznaj nove ljude iz celog sveta, svoje istomišljenike, i zabavljaj se tokom celog putovanja. Učini da ovo bude putovanje za pamćenje!

11 dana, 8 noćenja

Polazak 01.03.2020.

CENA PAKETA PO OSOBI

OD 749 EUR

Avio takse uračunate u cenu

 

 Program putovanja:

1. dan (nedelja, 01.03.2020.) BEOGRAD-DOHA                                          

Dolazak putnika na aerodrom "Nikola Tesla", najkasnije u 09:40. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Poletanje aviona za Dohu u 11:40 (let QR 232). Dolazak u Dohu u 18:30 časova-lokalno vreme. Konekcija za let za Puket u 20:30 (let QR 842).

2. dan (ponedeljak, 02.03.2020.) PUKET 

Dolazak na ostrvo Puket u 07:05 - lokalno vreme. Transfer do hotela na Puketu. Smeštaj u sobe. Slobodno vreme za odmor i uživanje na plaži. Noćenje.

3. - 9. dan (utorak - nedelja 03 – 08.03.2020.) PUKET

Doručak. Slobodni dani za odmor i individulna razgledanja ili mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenja.

10. dan (utorak, 10.03.2020.) PUKET-DOHA

Doručak. Napuštanje soba do 11:00-lokalno vreme. Slobodno vreme do transfera na aerodrom Puket. Poletanje aviona za Dohu u 19:40-lokalno vreme (let QR 841). Dolazak u Dohu u 23:00-lokalno vreme. Čekanje za naredni let u tranzitnoj zoni aerodroma.

11. dan (sreda, 11.03.2020.) DOHA-BEOGRAD

Nastavak putovanja. Poletanje aviona za Beograd u 07:00-lokalno vreme (let QR 231). Dolazak u Beograd u 10:40. Kraj putovanja.

 

Hoteli u ponudi:

749 eur     The Journey Hotel 3*                                        http://the-journey.besthotelspatong.com/en/

769 eur     Cello Hotel 3*                                                     http://cellohotel.com

779 eur     Bel Aire Patong 3*                                             http://www.belaire-patong.com/

799 eur     Chill Hotel Patong 3*                                        https://chill-patong.hotelsofphuket.com/en/

839 eur     Amata Patong 4*                                               http://amatapatong.com/

879 eur     The Yama Hotel Phuket 4*                              https://www.theyamaphuket.com

969 eur     Kata Sea Breeze Resort 4*                               http://www.kataseabreeze.com/

999 eur     BaumanCasa Karon Beach Resort 3*             https://www.baumancasahotel.com/

1039 eur   Surin Beach Resort 4*                                       http://www.surinbeachresortphuket.com/

1059 eur   Centara Karon Resort 4*                                  https://www.centarahotelsresorts.com/centara/ckr/

1329 eur   Hilton Arcadia Resort 5*                                  https://www3.hilton.com/en/hotels/thailand/hilton-phuket-arcadia-resort-and-spa-HKTHIHI/index.html

 

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

● avio prevoz na relaciji Beograd – Doha - Puket v.v.

● transferi aerodrom – hotel – aerodrom

● 8 noćenja u dvokrevetnoj standardnoj sobi odabranog hotela na bazi noćenja sa doručkom

● aerodromske takse sa YQ taksama: oko 320 EUR po osobi. Aerodromske takse su obavezne i podložne promeni, do dana polaska na putovanje.

● troškovi organizacije i realizacije putovanja.

 

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

● obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje koje možete uplatiti uz aranžman

● fakultativni izleti i individualni troškovi

● viza.

VIZA: Uz biometrijski pasoš Republike Srbije potrebna je viza. Zeus Travel posreduje u izdavanju vize. Potrebne su 2 fotografije i pasoš. Cena izdavanja vize sa uslugom Zeus travela iznosi 40 evra za jedan ulaz.

* Doplata za jednokrevetnu sobu je 10% od ukupne cene aranžmana.

Rok za prijavljivanje je 15.1.2020. ili do popune mesta.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

● Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu NBS, na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu od 40% cene aranžmana, a najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje uplaćuje se preostalih 60%.

● Plaćanje može biti: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun Zeus Travela ili d) platnim karticama (Visa, Master, American Express, Maestro i Dina).

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN TAJLAND/ Puket:

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

  • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 44 dana do 33 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 40% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.
  • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 32 dana do 26 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 75% od ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.
  • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 25 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmanana ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE:

Zeus Travel preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnici Zeus Travela moguće je uz fotokopiju prve strane pasoša pribaviti polisu osiguravača Milenijum Osiguranje Srbija koja pokriva u slučaju potrebe, za sve vreme putovanja, troškove lečenja i bolničke troškove do 30.000 evra. Cena polise za ovaj aranžman iznosi 1308 rsd.

OPŠTE NAPOMENE ZA PUTOVANJA U ORGANIZACIJI ZEUS TRAVELA:

Zeus Travel zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. Zeus Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalja van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Zeus Travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja Organizator putovanja ima garanciju putovanja u visini 300.000.- EUR kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 30000005522 od 01.10.2019. godine, zaključenog sa ugovaračem osiguranja Akcionarskoo društvo za osiguranje MILENIJUM OSIGURANJE ADO, Bulevar Milutina Milankovića 3B, 11070 Beograd office@milenijum-osiguranje.rs, telefon: 0117152300. Zeus Travel smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Program br. 1 od 07.10.2019