BOROVEC

Sretenje u BOROVECU 2018.

 

Borovec je moderan ski centar, smešten na najvišoj planini Balkana – Rili (2.925 m). Na severnim obroncima jedne od najlepših evropskih planina, na nadmorskoj visini od 1.350 metara, u gustoj borovoj šumi, Borovec posetiocima nudi idealne uslove za odmor tokom cele godine. Fantastični skijaški tereni, moderne žičare i ski liftovi, kao i veliki broj snežnih topova, učinili su Borovec jednim od najpopularnijih ski centara u Jugoistočnoj Evropi. Udaljen je svega 75 km od Sofije, 235 km od Niša i 475 km od Beograda.

Uživajte u čarima luksuznih hotela sa 3*, 4* i 5* , opustite se u SPA centru, probajte sve specijalitete domaće kuhinje, uživajte u prazničnom skijanju…

 

Sretenje na BOROVECU

2018.

 4 dana / 3 noćenja    POLUPANSION

           Termin: 15.02./18.02.2018.

                4 dana vrhunskog skijanja i relaksiranja u Spa centrima    luksuznih hotela


 

                Borovec je moderan ski centar, smešten na najvišoj planini Balkana - Rili (2.925 m). Na severnim obroncima jedne od najlepših evropskih planina, na nadmorskoj visini od 1.350 metara, u gustoj borovoj šumi, Borovec posetiocima nudi idealne uslove za odmor tokom vašeg boravka.

Program putovanja za 4 dana/3 noćenja:

1. dan: sreda/četvrtak 14.02. / 15.02. Polazak iz Beograda 14.02. u 22h, a iz Niša 15.02. u ranim jutarnjim časovima, oko 01h sa parkinga kod hipermarketa DIS (Duvanište). Vožnja kroz Srbiju i Bugarsku uz kraća zadržavanja. Dolazak na Borovec u prepodnevnim časovima. Celodnevno skijanje (opciono)!!! Smeštaj u hotel u popodnevnim satima. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

2. dan: petak – 16.02. Doručak. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

3.dan: subota – 17.02. Doručak. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

4.dan: nedelja – 18.02. Doručak. Odjavljivanje iz hotela. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima. Dolazak u Nišu kasnim večernjim satima, a u Beograd u ranim jutarnjim časovima.

Paket aranžmanPREVOZ + 3 POLUPANSIONA
Termin15.02./18.02.2018.
Hotel / Mesto polaskaNišBeograd
Hotel Mura 3* »opis139149
Borovets Hills 5* »opisSTOP SALE

Cene su izražene u evrima po osobi. Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Intesa banke za efektivu na dan uplate


Aranžman obuhvata:

·         Prevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Beograd-Niš-Borovec-Niš-Beograd;

·         Smeštaj u izabranom hotelu na bazi 3 polupansiona (doručak i večera);

·         Korišćenje besplatnih sadržaja u spa centru;

·         Svakodnevni prevoz minibusom do gondole;

·         Boravišnu taksu;

·         Usluge vodiča i organizacije putovanja;

Aranžman ne obuhvata:

·         Putno zdravstveno osiguranje;

·         Ski pass;

·         Individualne troškove;

Popusti za decu i odrasle u pomoćnom ležaju:

·         Deca do 1,99 godina starosti u pomoćnom ležaju - borave besplatno i imaju besplatno mesto u autobusu;

·         Deci od 2 do 5,99 godina starosti u pomoćnom ležaju, cena paket aranžmana se umanjuje 90 evra.

·         Deci od 6 do 11,99 godina starosti, cena paket aranžmana se umanjuje 50 evra.

·         Odrasla osoba u pomoćnom ležaju - cena paket aranžmana se umanjuje 25 evra.

Sopstveni prevoz:

·         U slučaju korišćenja sopstvenog prevoza, cena paketa se umanjuje 30 evra po osobi iz Beograda, odnosno 20 evra iz Niša.

Uslovi i način plaćanja:

·         Gotovinsko plaćanje - 30% prilikom rezervacije, ostatak 5 dana pre početka aranžmana;

·         Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card (isti uslovi kao gotovina);

·         Odloženo čekovima građana: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. aprila 2018. godine;

·         Preko računa uz profakturu izdatu od strane SKI & SUN Travel-a;

Raspoložive smeštajne jedinice hotela iz ponude:

·         Hotel BOROVETS HILLS 5*: Standard soba (2+1)

Minimum za realizaciju putovanja je 40 putnika.  Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja aranžmana od strane organizatora je 5 dana pre početka putovanja.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slucaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Organizator putovanja je turistička agencija SKI & SUN Travel, licenca OTP 381/2010 izdata od Agencije za privredne registre od 22.02.2010. godine. Ski & Sun Travel osiguran je Polisom osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku br. 228880, osiguravača „MILENIJUM OSIGURANJE” A.D.O Beograd. Polisa važi od 25.01.2017. do 25.01.2018. godine. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Ski & Sun Travel koji su sastavno deo prijave putovanja. Cenovnik 1. od 17.10.2017.