• Mali vodič kroz plaže Tasosa Thasos_Ivan25

  Retko koje mesto u Grčkoj ima za svakog ponešto. U tom pogledu, ostrvo Tasos je pravi mali raj. Već dugi niz godina ovo je veoma popularna destinacija u sred Egeja, a uspeo je da zadrži nekoliko divnih osobina grčkih ostrva: čistu vodu, netaknutu prirodu i sve to u šarmu i ekskluzivitetu koji po ovoj ceni ...

  Dalje...
 • Put do Paralije – agencijski autobus ili pouzdan automobil? Capture

  Paralija se nalazi u regionu Pieria, a spada u opštinu Katerini, južno od Soluna. Ovo mesto je popularna destinacija za letovanje u Grčkoj, između ostalog i zbog toga što se do nje brzo i lako stiže. Naša agencija nudi ekskluzivan prevoz najmodernijim autobusima po ceni koja je uračunata u cenu aranžmana. Mnogi se ipak odlučuju ...

  Dalje...
 • Paralija – smeštaj za svakoga smestaj paralija hotel

  Kažu da je staro pravilo u izboru nekretnina: lokacija, lokacija, lokacija. To se, naravno, odnosi i na smeštaj u Paraliji, ali ima još nekoliko važnih stvari na koje bi trebalo obratiti pažnju kada organizujete letovanje.

  Dalje...
 • 3 razloga za letovanje u Paraliji?

  Već dugi niz godina, kada turisti iz Srbije razmišljaju o letovanju, zapravo misle na letovanje u Grčkoj. Grci su ljubazni domaćini koji razumeju i vole naš balkanski duh. Grčka ima najdužu obalu na Mediteranu, preko dve stotine naseljenih ostrva i više turističkih atrakcija nego što možete obići za ceo život!

  Dalje...
 • 7 najboljih destinacija za izlet na letovanju u Paraliji word-image

  Paralija je relativno novo, turističko mesto. Oni koji su je makar jednom obišli Paraliju, znaju da osim crkve u centru Paralije, nema toliko znamenistosti koje vredi obići.

  Dalje...